PERSBERICHT

Utrecht, 15 augustus 2005

Het Kinderknipboek

stekeltjes, staartjes en styling stap voor stap

Maartje Letzel & Karin de Roos
Voor de meeste mensen – volwassenen en kinderen – is een bezoek aan de kapper een steeds terugkerende afspraak in de agenda. Bij jonge kinderen zijn die bezoekjes soms niet zo vanzelfsprekend. Misschien heb je het al eens meegemaakt: ineens wil je zoontje of dochtertje niet meer. Met geen mogelijkheid krijg je je kind de kapperstoel nog in. De makkelijkste oplossing is dan gewoon een tijdje geen haren knippen.

Als je het erg belangrijk vindt dat je kind goed gekapte haren heeft, zoek dan naar andere oplossingen. Daarbij kan dit Kinderknipboek helpen. Dit boek laat stapsgewijs zien hoe je leuke en moderne modellen kan knippen bij kinderen en besteedt ook aandacht aan stylen en versieringen. Tevens wordt ingegaan op de psychologie van het knippen bij kinderen, hoe je kinderen op hun gemak stelt en hoe je het knippen tot een spelletje kan maken dat niet eng is.

Maartje Letzel en Karin de Roos zijn beiden moeder. In dit boek delen zij hun ervaringen en de vaardigheden die ze hebben opgedaan bij het zelf knippen van hun zoons en dochters. Zij zijn hierin vakkundig bijgestaan door kapster Rosita Grebe.

Het Kinderknipboek – stekeltjes, staartjes en styling stap voor stap– 90 5877 534 8, EUR 14,95

Het Kinderknipboek
K. de Roos & M. Letzel